vrijdag 25 april 2008

Zijde, temples en parels. Nog geen muziek

Onze eerste dag hier in China en nog geen noot gespeeld. Wel lekker vroeg op pad richting zijdemuseum, een tempel bekeken en bij een parelkwekerij rondgehangen.

Het is echter heel lastig om hier te internetten en iets up te loaden. Ik ga het niet proberen uit te leggen. Voorlopig zet ik hier een aantal foto's neer.



3 opmerkingen:

evelijn zei

Fantastisch dat "wij van het thuisfront" op deze manier zo mooi met jullie mee kunnen leven ! Het ziet er allemaal fantastisch uit ! Heeeeel veel succes met de eerste show zat.avond !!

Liefs, Evelijn (vriendin van zanger Jeroen)

Toon/Marianne zei

Hallo lieve allemaal.
Ik hoop en verwacht niet anders dan dat jullie eerste optreden een overweldigend en ongekend succes was. Voor het thuisfront is het wel ver weg hoor en de contacten zijn zeldzaam maar mondjesmaat. Ik wens jullie nog een geweldige tour toe en lekker tot volgende week zondag. Ps. doe mijn liefke die in zo mis de groetjes en een dikke zoen. Met een liever groet, Toon/Marianne

Unknown zei

hoihoi
De foto's zijn echt geweldig!Ik vind de foto van jullie allemaal echt super leuk. als je dit leest zou je dan de groeten aan mijn vader willen doen?(paul jurriens) alvast bedankt.
Boukje Jurriens