vrijdag 23 oktober 2009

Theatertour Albert West

Nog een maand dan is het zover... De eerste show met Albert West!

De jubileumtournee van Albert zal dan van start gaan in het theater Aan de schie in Schiedam.Benny's Big Show Orchestra zal deze theatertournee muzikaal ondersteunen en samen met Albert een geweldige show neerzetten.

Dat betekent dat we ontzettend druk zijn met repeteren; niet alleen muziek maken, maar ook danspasjes afspreken, passen en meten met standaarden en kleding laten maken. Zo komen we steeds meer in de sfeer van de show terecht. We hebben er ontzettend veel zin in!

De aftrap zal zijn op 20 november in Schiedam. Dat lijkt ver weg, maar eigenlijk is dat nog maar een paar repetities te gaan! Na Schiedam staan we in Barneveld, Veldhoven, Terneuzen en ten slotte in 's-Hertogenbosch. Omdat we onze muziekschool hier hebben en net buiten 's-Hertogenbosch repeteren, is de laatste show een beetje een thuiswedstrijd. Maar dat maakt het zeker niet minder spannend. Daarom ook mooi om (onder andere) de volgende commentaren al te lezen:

Piet - 23 september Ik ben er zeker bij!!! Echt super orkest en simpatieke zanger Albert West. Heb er zin in!
Froukje - 11 augustus Dit is geweldig. Albert met zo'n groot orkest. Dit wordt met volle teugen genieten.
Diana - 22 mei Dit lijkt mij nu eens een mooie show. Albert samen met zo'n groot orkest. Dat kennen we nog niet van hem. Ik laat me verrassen.

Geen opmerkingen: