zaterdag 12 december 2009

Rosmalense Bossche Bollen

Over een paar uurtjes staan we in het theater aan de Parade, hier in 's-Hertogenbosch. De thuiswedstrijd. Veel bekenden in de zaal, een muzikaal kritisch publiek. De gezonde spanningen zijn aanwezig, maar we -inclusief Albert- hebben zeker zin om nog een keer te 'knallen' op het podium.



Omdat dit voorlopig de laatste show is, was Albert woensdag op de repetitie avond om afscheid te nemen. Misschien is bedanken beter; afscheid nemen bestaat niet en is zeker in dit geval niet aan de orde. Deze en een eerdere samenwerking zijn zo goed bevallen, dat we in de toekomst zeker weer samen de bühne op gaan. Dus, om ons te bedanken voor de fantastische samenwerking sprak Albert een woordje en... trakteerde ons op Bossche Bollen, de échte van Jan, maar gehaald bij de onlangs veelbesproken Rosmalense supermarkt, volgens Albert dus 'Rosmalense Bossche Bollen'.

Tja, hoe ze ook heten, dat maakte niet veel uit, iedereen genoot er van. En Ben, als muzikaal leider, zou ons wel voordoen hoe je die Bossche Bol nou eet...


Geen opmerkingen: