vrijdag 30 mei 2008

Nu rust de Aarde, dus kan ik weer aan het werk.

Dat was een uitspraak van mevrouw Tang die vandaag in ons NOS journaal even in beeld kwam. Zij is een van de velen die gelaten de ervaringen van de afgelopen weken verwoord. Wij zijn er in ieder geval door geraakt. We hebben mogen toeren door een klein deel van China en als ik voor mezelf spreek een een beetje voor de hele band dan voelen we ons een klein beetje verbonden met de mensen in China. Hoe? Dat is bijna niet te verwoorden maar Ben van Wijk heeft het er niet bij laten zitten. Vandaar het benefiet concert waar we allemaal onze bijdrage aan willen geven. Deze is 22 juni op de markt in 's-Hertogenbosch.

Voor de slachtoffers van de aardbeving in China gaan wij met gastartiesten zoals Grad Damen, Mai Tai, Frank Anthony, Mario Veldman en nog veel meer dit benefiet concert organiseren!

De presentatie zal voor een deel in handen zijn van Sandra Reemer. Het begint om een uur 's middags en zal tot ongeveer zes uur duren. Het concert is gratis toegankelijk.

Kom dus op 22 juni naar de markt in 's-Hertogenbosch en geniet van een geweldige show met vele artiesten. En help de slachtoffers van de aarbevingsramp in CHINA!!!


Dit concert komt tot stand in samenwerking met o.a. het Internationale Rode Kruis, Heineken, Brand Bier, Brabants Dagblad, Cafe de Paternoster, Onze Zaak Horeca Uitzendbureau, D&C Events.

Geen opmerkingen: