donderdag 8 mei 2008

Een frisse 'Love Aloha' pot en een stinkende beschimmelde Shitpot.

Na de tour door China waren we wel heel erg benieuwd in welke staat we de rijstpotten zouden aantreffen. Nou, wat we hoopten aan te treffen was een shitpot vol schimmel waarvan de stinkende geuren ons al tegemoet kwamen en een 'Love Aloha' pot wat er wit en fris bijstond. Amazing! Het was dus zo.

Even terug in de geschiedenis: zondag 16 maart hadden we allemaal een zakje rijst meegebracht. Dat is door elkaar gehusseld en Martien heeft dat vervolgens gekookt.
Ieder van ons heeft vervolgens een bakje rijst links in de shitpot gestopt met narigheid, ellende en alles wat negatief is. Rechts een bakje rijst in de 'Love Aloha' pot waar we alles in hebben gestopt wat positief en liefde is. Op de linker is gevit en gevloekt en de rechter is met veel liefde en positivisme benadert.
Na een maand zou de Shit pot grijs worden van de schimmel en gaan stinken. De 'Love Aloha' pot zou nog fris en (relatief) smakelijk zijn. Het water in de pot zou dus op ons gaan reageren.

Dit is dus ook zo uitgekomen. Wow!
Voor het succes van een concert is een positieve instelling nodig. Dat is gelukt. Wij vertegenwoordigen een groot podium show orkest waarmee we hopen een enthousiast publiek te bereiken. Om de collectieve positieve instelling te benadrukken waren we onder leiding van Ben gestart met dit leuke experiment. Dit is spraakmakend en gaat absoluut het nieuws halen.

Geen opmerkingen: