donderdag 1 mei 2008

Laatste optreden was meteen de beste deze trip door China

Ondanks de vermoeidheidsverschijnselen en de avontuurlijke trip naar FuYang hebben we net een fantastisch optreden gehad. Het publiek heeft ons zo enorm veel terug gegeven. Dat kon je op het podium goed merken.

De hele trip door China is nog voor jaren gespreksstof. Een bus die panne kreeg, wegen die ophielden te bestaan en roekeloos rijgedrag; al die shit heeft ons er niet onder gekregen.


Alleen al het binnenrijden in deze 10 miljoenen stad en de hartelijke ontvangst in het hotel. Dat is echt genieten. Kijk naar de foto's rechtsboven en ervaar het gevoel. Na een gehaaste lunch direct door naar het theater voor de opbouw.

Op dit moment heb ik helaas geen foto's van het optreden. Dat gaat later nog volgen maar ik verzeker jullie; ik heb genoten en dan spreek ik niet alleen voor mezelf.

Net is er afscheid genomen van de Chinese crew en snel in een donker achteraf steegje en een trap op een internetcafe (tip van Roy) gevonden.

Morgen vroeg op voor een reis van 8 uur naar Shanghai.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

WauW!!, de energie spat van de foto's. Dat moet een enorme kik zijn geweest. Ik ben erg benieuwd naar jullie vehalen. Goede reis en kom veilig thuis. Tot gauw allemaal!
X Jo

Anoniem zei

Ziet er weer top uit!

Maar goed, het is nu wel weer mooi geweest vind ik ;) komen jullie maar snel weer terug.
Helaas moet ik morgen koken, dus kan ik jullie niet komen inhuldigen... Tot snel!
x trudy

Anoniem zei

Alle foto's zijn echt vet:)
Kan ik morge eindelijk de echte verhalen horen??
Nou je bent toch wel gemist hier mam;)
xx Sander

Mike Blom zei

Klopt Jolanda. De energie spat er van af en dat draagt bij aan een goede sfeer. Tot snel.