donderdag 17 december 2009

Kennismaking met de Ceder Stars

Gisteravond was de laatste repetitie-avond van het jaar, de volgende keer dat we elkaar zien is het alweer 2010. Vreemd om na zo'n intensieve periode van veel optedens en repetities elkaar opeens een paar weken  te moeten missen. Tijd om te proosten op wat geweest is en wat nog komen gaat.

Vreemd, dat gold ook voor gisteravond. De eerste repetitie na de theatertour met Albert West (met een terugblik in woorden, beeld en geluid), maar ook meteen de kennismaking met de Ceder Stars. Hoewel er wellicht een vervolg komt met Albert, is het namelijk ook tijd voor een nieuw project: Night of the Popclassics 2010. Deze inmiddels jaarlijks terugkerende traditie staat op 27 maart in het teken van de jaren '60, waarbij we samenwerken met o.a. de Ceder Stars.


Ook inmiddels traditiegetrouw verzint Ben een originele manier om elkaar te leren kennen. Was dat bij Albert met een interview, gisteren werden wij getrakteerd op een mini-optreden van de Ceder Stars. Ook nog even kort gerepeteerd, de eerste opmerking over ons was 'wow, wat een geluid!'. Nou, dat dachten wij ook van jullie!

Volgens mij kan ik namens BBSO zeggen dat wij de samenwerking helemaal zien zitten. Links een foto van het mini-optreden voor ons en rechts nog eentje uit de oude Ceder Stars doos.




Geen opmerkingen: