zondag 28 maart 2010

Night of the Popclassics 2010 - even waren we terug in de tijd

Lang wordt er naar toe geleefd en dan is het opeens al zondagmorgen; de Night of the Popclassics 2010 op zaterdagavond vlóóg werkelijk voorbij. Wat hebben we genoten! En op zo'n zondagmorgen, als je probeert deze mooie avond in een paar zinnen samen te vatten, komen alle liedjes weer even voorbij - That's the way (uhu uhu) I like it, What I say (oeh, ah) en natuurlijk Sweet Caroline (pom pom pom).

Tijdens onze eerste set veel bekende liedjes en zo brak de spanning; er waren veel fans van de Ceder Stars die halsreikend uitkeken naar de heren. Vanaf het moment dat zij het podium betraden, brak het feest helemaal los en Just like Tina deed daar zelfs nog een schepje bovenop.

Dat we met veel plezier hebben samengewerkt met de Ceder Stars en Just like Tina mocht duidelijk zijn; de energie spatte er af en het publiek pikte dat met veel enthousiasme op. Even terug in de tijd, de jaren '60 en '70 en zo leek het ook echt. Zoals al Ben nog zei '40 jaar geleden stonden we ook zo, in een gelijke setting en hetzelfde publiek'. Een avond die met stip de boeken in mag, tot volgend jaar!

Geen opmerkingen: