maandag 17 maart 2008

De Shitpot, de 'Love Aloha' pot en Hawaii danseressen

Wat hebben de mooie danseressen van Hawaiian Fantasy en twee met rijst gevulde potten in dit bericht gemeen.

Dit heeft alles met onze megarepetitie voor de Aloha Show te maken. Gisteren (zondag 16 maart) waren we met de volledige line-up al om 10 uur present bij de Remise in Drunen. Voor het optreden van 29 maart stond gisteren een volledige doorloop van de setlijst op het programma. Het eerste onderdeel van deze ochtend was om kennis te maken met de danseressen van Hawaiian Fantasy.
Dit gaf me in ieder geval een hoop energie.
[Foto is een still van een video-opname tijdens de repetitie]

Maar nu de potten.

Wat is er nodig om een show zoals die van 29 maart; 'Aloha' The golden moments from Hawaii, perfect en dynamisch neer te zetten? Wij als muzikanten spelen daarin een belangrijke rol. Voor het succes is een positieve instelling nodig. Dat gaat ook lukken. Wij vertegenwoordigen een groot podium show orkest. Om de collectieve positieve instelling te benadrukken zijn we onder leiding van Ben gaan starten met een leuk experiment. Als het lukt hebben we een item wat spraakmakend is.

Het verhaal wil dat als je twee potten vult met rijst en de een gebruikt om op te vitten en vloeken etc. en de andere met veel liefde benadert, men de effecten daarvan van dag tot dag kunt volgen. De Shitpot' is gevuld met rijst waar we de narigheid, de ellende, alles wat negatief is in hebben gestopt. De 'Love Aloha' pot is gevuld met rijst waar waar we alles in hebben gestopt wat positief en liefde is.

Over 2 รก 3 weken is de Shit pot grijs en gaat stinken. De 'Love Aloha' pot zal nog fris en smakelijk zijn. Het water in de pot zal dus op ons gaan reageren.

Volg het maar.

Geen opmerkingen: