donderdag 20 maart 2008

Oefenen, luisteren en repeteren...

We hebben net we een belangrijke repetitie afgesloten. Hierna nog een te gaan voor de grote en nieuwe show in de Maaspoort. Het filmpje hieronder is een registratie van de repetitie van gisterenavond.

Druk 2 maal op play om het filmpje te starten.


Bekijk de clip die gemaakt is om onszelf eens goed te beoordelen. Ja, kijken naar je eigen opname's..., dat werkt. 29 Maart in de Maaspoort, dan gaan we vlammen. De registratie van deze repetitie is het bewijs dat er nog behoorlijk wat te schaven valt aan onze performance. Goed dat er dus gelegenheid is om te repeteren.


Uiteraard is dit een performance in een repetitieruimte. Met dank aan Martien van de Remise in Drunen. Straks staan we in de schijnwerpers. Met het juiste geluid en dat voor een groot publiek.
We zijn een groot podium showorkest en dat zullen we bewijzen.

Als je de foto's in het album 'The Road to Aloha 2' rechts vergelijkt met de foto's in het album waar we kennis maakten met de percussiegroep van Hawaii Fantasy dan mag ik wel concluderen dat het er al een stuk beter uitziet. Die somberheid langzaam laten overgaan in plezier maken met muziek.

Na de repetitie heb ik nog even een foto gemaakt van onze 2 potten. Hou de ontwikkelingen in de gaten.
(Zie uitleg in het bericht hiervoor)

Geen opmerkingen: