woensdag 26 maart 2008

De solisten centraal. Alle blikken gericht op jou.
Wen er maar aan!

Je ziet in de repetitie van woensdag 26 maart een leuke ontwikkeling.
Druk 2 maal op play om het filmpje te starten.


Een tijd geleden waren we met z'n allen nog somber en ogenschijnlijk lusteloos. Althans zo leek het. Een beetje van; 'Ik hoef me in de repetitie niet uit te sloven. Ik vlam wel als we op het podium staan'. Dat is inmiddels wel anders. Juist in de repetitie is het erg belangrijk om te laten zien wat je waard bent voor je publiek.
Vandaag hebben de diverse solisten een soort vuurdoop gekregen waarmee ze konden bewijzen onder stress, druk en als solist maximaal te presteren.












Met de klok mee: Natasja, Roy, Hellen, Frank (keyboard), Boeke.

Dat is gelukt. Vrijdag a.s. is de opbouw en de soundcheck en dan zaterdag de Big Show: 'Aloha, the golden moments from Hawaii'.

En nog even een blik op de potten. inmiddels ander en een halve week verder. Het heeft nog tijd nodig om de grote verschillen waar te nemen. Blijf het volgen.
(Zie de eerdere berichten voor de uitleg).




Krantenknipsel:
'Geen parodie maar een eerbetoon aan Elvis'
Blijf trouw aan wat je doet, anders kun je beter meteen stoppen, is zijn credo. Daarom draagt Frank Antheunis vandaag een rode piratenblouse, een zwartgrijze pantalon met wijde pijpen en een riem met gouden knopen. "De outfit van mijn held uit 1970", vertelt hij in zijn knusse rijtjeshuis in Oss.
>> Lees verder...

Geen opmerkingen: