maandag 28 april 2008

De tour is aangepast en we zitten nu in een ander hotel

Belangrijk:
De tour is dus aangepast.

  • Eergisteren traden we dus op in Dang-tu.
  • 29 April - Concert in People’s Great theater - Ma'anshan
  • 30 April - Concert in Anhui Great Theater - Hefei
  • 1 mei - Concert in Fuyang Theater - Fuyang

Concert in Municipal administration square - Ma'anshan is gecancelled omdat door de feestweek rond 1 mei die er nu is de burgemeester de veiligheid niet kan garanderen. Er zouden meer dan 10.000 bezoekers naar toe zijn gekomen. Vandaar de extra vrije dag waar we nu van genieten.

Gisteren bereikte ons het verdrietige bericht dat de schoonvader van Jolanda is overleden. Vanochtend is Jolanda door Hellen en Dick naar het vliegveld van NanJing gebracht. Wij wensen Jolanda en haar dierbaren heel veel sterkte. In gedachte zullen we jullie steunen in deze moeilijke tijd.

Inmiddels zijn we op initiatief van een van de sponsoren verhuisd naar een ander en luxer hotel. Het is het Yalantel Plaza Hotel in Ma'anshan. Gelukkig nog wel op loopafstand naar het BBSO pleintje, de Yos Mite coffee bar en Club A8, etc. Alle kamers hebben een internetaansluiting waardoor de communicatie met het thuisfront wat soepeler verloopt. Ook de site van Ruudje is nu bijgewerkt.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Hallo allemaal.
Hebben jullie daar nu al een BBSO pleintje dat is wel knap in die paar dagen.Wel even een domper voor Yolanda en dan helemaal alleen terug.En Theo Roy of Natasja stuur eens een keer een mailtje of hebben jullie niets te vertellen(zou wel leuk zijn)want ik zit hier allemaal te klooien met mijn computer.groetjes en kusjes van jullie achterblijvertje .
En Ben op naar Vegas

Anoniem zei

De radiostilte bij jullie weer voorbij, gelukkig maar!

Leuk om weer wat te lezen.

Jolanda, veel sterkte.

Wilma, alvast gefeliciteerd!

groetjes trudy

Anoniem zei

SUPER om jullie via deze site te volgen wij wensen jullie nog veel succes en geniet er van.

Groetjes Bert en Willy