donderdag 10 april 2008

Love and Harmony in China... You better believe it!

Nog 12 dagen te gaan om in China 'Love and Harmony' te brengen.
'Ladies and Gentlemen, here's Benny's Big Show Orchestra, the band that brings you Love and Harmony' (Alsof de hippietijd zich nu pas daar gaat aandienen. No problemo!) Zo worden we dus aangekondigd en nu gaat alles wat we kunnen repetereren en oefenen in het teken staan van de BBSO trip door een deel van China. We hebben net een complete doorloop van de setlijst gehad. Was pittig maar heel leuk om het geheel scherp te krijgen. Ik heb het idee dat als we eenmaal daar voor het grote publiek staan dat we echte podiumbeesten zijn.

Kijk en luister naar de registratie van 'Listen' gezongen door Anna tijdens deze repetitie. Ik weet zeker dat in de diverse concertzalen in China dit nummer net zo goed gaat scoren als tijdens het speciale 'China Experience' optreden 2 maart jl. in de Remise.



Na afloop van de repetitie onder het genot van een drankje zijn we al de diverse handtekeningkaarten aan het vergelijken. Reken maar dat we die zullen gaan uitdelen.

En dan even een blik op de potten.
Blijkt dat we deze wekpotten niet hoefden af te sluiten. In afgesloten toestand gaat het effect ervan te lang duren. Dus je zult zien dat beide potten nu open staan. Ik kan melden dat de shitpot al behoorlijk aan het stinken is. De Aloha / Love pot ruikt nog 'Oké' en zit er naar mijn mening nog wit uit. Over een tijdje zullen we echt weten. Als je niet weet waar we het over hebben, lees dan de vorige berichten...

Geen opmerkingen: