zaterdag 5 april 2008

Benny's Big Show Orchestra Goes China

Op 23 april 2008 vertrekt Benny's Big Show Orchestra naar China.
Bij aankomst krijgen we de gelegenheid om een klein stukje van China te leren kennen alvorens we aan de toernee beginnen. We toeren langs diverse steden, waaronder Fuyang, Ma'anshan, Hefei en Shanghai. Op 3 mei keren wij weer terug naar Nederland.
>> Bekijk de hele touragenda...

In december 2006 heeft het orkest een officiele uitnodiging gekregen om een tournee te maken door China. Vele orkesten zijn ons inmiddels voorgegaan echter nog geen Showorkest! Uniek dus! Om het allemaal nog spectaculairder te maken heeft de organisatie ons gevraagd een aantal chinese nummers in te studeren. De voorbereidingen hiervoor zijn dan ook inmiddels in volle gang, om een mooie show te creeren, waar ze in China nog lang over na zullen praten.

Klik 2 maal op play om het filmpje te starten.


De tickets zijn besteld en het repertoire is rond. Op dit moment worden in China al vele voorbereidingen getroffen om ons te kunnen ontvangen. In China zijn ze voor onze complete rythemsectie, alle benodigde instrumenten en versterkers aan het regelen zodat dit allemaal niet mee hoeft in het vliegtuig. Dit scheelt kilo's en veel gesjouw.

Op deze weblog en de site van BBSOgoesChina is de hele reis goed te volgen.

Onderaan deze weblog is de route te bekijken vanuit Google Maps.


Geen opmerkingen: