donderdag 26 juni 2008

China schreeuwt om Hulp.

Nu even geen foto's van de repetitie gisterenavond. Wel een korte nabeschouwing van wat er allemaal gebeurt is rondom het benefietconcert. Is het publiek donatiemoe? Twijfelen we aan de goede bedoelingen van de hulporganisaties? Vinden we met ons allen dat de Chinese regering zelf te veel geld heeft? Is alles wat we geven een druppel op een gloeiende plaat? Veel vragen dus.

Een ding is zeker. Helemaal niets doen is veel erger. Ook kleine projecten ondersteunen via het rode kruis brengt echt wel de donaties op de goede plekken. Ik ervaar het dus als heel jammer dat er geen SBS6, RTL4, NOS, en de landelijke dagbladen (een kleine annonce in de telegraaf uitgezonderd) aan te pas is gekomen terwijl het gebeuren die landelijke aandacht wel verdient. Aan de inzet van de initiatiefnemers heeft het niet gelegen. We zijn blij met wat we hebben bereikt en zegenen onze successen. Lees het artikel hieronder uit het Brabants Dagblad voor de regionale verslaglegging en laten we hopen dat er de volgende keer een grotere groep geïnteresseerd raakt in een zaak wat de hele wereld aangaat.


Bekijk ook de beelden die gemaakt zijn door Toos van der Linden in de diapresentatie rechts boven.


Nu staat voor het orkest alles in het teken van het sportersgala wat we aanstaande dinsdag gaan verzorgen. Volgende week hierover meer.

Geen opmerkingen: