zondag 22 juni 2008

Het spetterde tijdens ons benefietconcert voor de slachtoffers van de aardbevingsramp in China

Wij hebben nog behoorlijk mazzel gehad tijdens het benefietconcert op de markt in 's-Hertogenbosch. Om ons heen heeft het flink geplenst. Bij ons op de markt in 's-Hertogenbosch een paar druppeltjes en voor de rest vrij warm. Waar maken we ons eigenlijk druk om. In China zitten er nu 15 miljoen mensen zonder een dak boven hun hoofd te schuilen voor de regens.

Wij mochten voor 1500 mensen op de markt een spetterende en vlammende show neerzetten waar veel sponsors, gastartiesten, diverse teams, presentatoren en onze eigen bandleden hun bijdrage aan leverden. We hebben het met heel veel plezier gedaan en dit in samenwerking met o.a. het Rode Kruis, Heineken, Brand Bier, Brabants Dagblad, Cafe de Paternoster, Onze Zaak Horeca Uitzendbureau, Royal Promotions en D&C Events.

Diverse gastartiesten o.a. Grad Damen, MaiTai, Frank Anthony, No Nonsens, Mario Veltman (no 3. in de populaire talentenjacht van SBS6), de chinese zangeres Laiying Wang (winnares Idols China), Rob Bolland & Trane met Tuite, hebben hun medewerking aan dit evenement verleend. De presentatie was in handen van Sandra Reemer, Harold Verwoert en Hans Kazan!

Bekijk ook de foto's die gemaakt zijn door Percy Vaasen hier rechtsboven in de tweede diavoorstelling en geniet na van het benefietconcert.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi Mike,

De naam van de fotograaf is Percy Vaasen.
Mooie foto's, het was weer een feestje.

Groetjes Manja
(vriendin van Bert Damen)

Mike Blom zei

Ha Manja,
Ik had het al in de gaten. Zie maar weer dat iets te snel te werk gaan de nodige misverstanden veroorzaakt. Nu al voor de tweede keer. Straks gaat Percey nog accepteren dat Bert een 'Padrino' voor hem is.
Ciao,
Mike